Tack Steve!

steve Igår var jag och Daniel Coster och släppte av Steven Gilbert på flygplatsen efter att han tillbringat nästan två veckor här hos oss i Västkustkyrkan Strömstad. Det har varit mycket uppskattat av gammal som ung. Visst har undervisningen varit högklassig, men väl så välsignat är det ju att bara få äta tillsammans och umgås med en man med Steves hjärta och kaliber. Ödmjuk, tjänande och med en stark passion, gedigen kunskap och stor erfarenhet.

Tack alla goa vänner i VKK som visat gästfrihet och varit med och deltagit i kontakten med Steve. Jag tror att Gud leder oss som kyrka att ha ett utbyte med honom och det han står i framöver. Exakt på vilket sätt återstår att se, men vi ska fortsätta att utveckla vår relation med denne man och det arbete som de gör i Centralasien. Makset och Aigul har ju inte satts i vår gemenskap av en slump. Deras hjärtas passion och kallelse är en del av vår. Låt oss be för missionen framöver och fundera över om det kunde vara på sin plats att besöka Centralasien i en nära framtid.