Vi startar YOUTHNIGHT!

Under ledning av Mattias Olsson lanserar Västkustkyrkan nu YOUTHNIGHT – ungdomskvällar med energirika och medryckande aktiviteter, fikahäng och andakter med dagsaktuella teman. Fredagen den 4 oktober kl 19:00 blir uppstarten och det ser vi verkligen fram emot. Första temat som sträcker sig över tre tillfällen blir Vem tror du att du är? – Om identitet, självbild och människovärde. Det är svårt att hitta ett mer relevant tema än detta för unga människor av idag. Det är så många strömningar och röster därute idag som utmanar och urholkar ungdomars självkänsla. Detta vill vi tala om och söka svar på hur Gud är nyckeln till att finna sitt sanna jag.

Vi kommer också att jobba med en frågelåda som ska fyllas på under fredagskvällarna. Här ska anonyma frågor kunna ställas för att ligga till grund för andakterna och eventuella panelsamtal och frågestunder framöver. Det känns relevant att låta ungdomarna själva vara med och forma också innehållet på teman framöver så att vi verkligen ger svar på frågor som ställs och inte talar över huvudet på folk.

Du som är med och bygger församling och inte är ungdom, men vill vara med och stötta ungdomsarbetet – här är några saker du kan göra: (1) Be regelbundet för ungdomarna, för Mattias och ledarteamet (bestående av Daniel C, Hanna, Kajsa och Gustaf), (2) Baka lite gott fika till en fredag (3) Anmäl ditt intresse som förebedjare till någon andakt framöver.

Låt oss tro att den unga generationen i vår region ska få tag på Jesus Kristus!!!