Västkustkyrkan född

Vilken härlig församlingskväll vi hade igår. Fika, snacks, skratt och gemenskap. Vi fick även undervisning om vad som är församlingens syfte här på jorden, ett gott inspirerande tal av Thomas Jonsson. Thomas kommer även att förkunna ikväll kl 18:00. Missa inte det.

Sedan tog vi det viktiga steget att ömsa skinn genom ett namnbyte. Ett rungande JA (med 70%) blev det till Västkustkyrkan. Jag har ju talat varmt för detta och är övertygad om att det kommer bli en pusselbit för oss att uppfylla vårt syfte i Strömstad och norra Bohuslän. Nu väntar lite ”branding” och skapande av logotyp, samt arbete med en riktig hemsida som vi förmodligen kommer att inviga här fram i höst.

Det tar lite tid att vänja sig vid all förändring. Men med tiden går det, även om du var en av dem som var tveksam mot det nya namnet. Nu står vi enade och vänder blad.

Ett annat glädjeämne är att familjen Marcus och Sasha Coster blivit inskrivna som medlemmar. Tillsammans ska vi nu ta oss an framtiden som en försonad, förenad och förnyad församling.

I Kristus för Strömstad och Västkusten

Gustaf

1. arlette lacabanne - juni 11, 2012

Vad gott!!!! Var vaelsignade i Jesu underbara namn! Ni aer i mina boner.

2. Richard Coster - juni 12, 2012

Detta var sannerligen ett underbart blogginlägg!
    Amen och tack Jesus!
    Kör nu hårt Gustaf, you rock by the grace of God!