TEAMARE vill bygga kyrka i Strömstad

Som pastor är det alltid roligt när människor bär en vision och tar initiativ. Mattias Olsson har pushat en längre tid för att vi behöver teamare till oss i Västkustkyrkan och nu finns möjligheten att det kan bli av till hösten. Teen Challenge har prioriterat Strömstad och Västkustkyrkan bland alla kyrkor som står i kö för att ta emot deras unga drivna teamare. Två unga kvinnor runt 20, Kajsa och Hanna är beredda på att komma till oss och jobba 10 månader. Detta är såklart en stor möjlighet för oss att göra en rejäl återuppstart med ungdomsarbetet och utveckla andra bitar av vårt arbete. Det är något vi måste ta ett steg i tro för om det ska bli av. Prislappen för två teamare 10 månader landar på 72000 kr plus mat och logi.

Mattias har fått till ett möte med tjejerna redan i morgon, då de befann sig på västkusten just nu. Kom gärna till vår cafelokal vid kl 17:00 i morgon för att träffa dem. Nästa söndag efter gudstjänsten (som är kl 18) möts vi i cafelokalen igen för att prata be och landa i ett gemensamt beslut. Ska vi satsa måste vi bära detta tillsammans. Överlåtelsen måste öka och det behöver ta sig uttryck i kronor och ören.

I Kristus, för Strömstad och norra Bohuslän,

Gustaf,