Startskottet har gått!

Vilken helg vi har haft i Pingstkyrkan! Helt otroligt. Först lördagskvällen med festen inne i gudstjänstlokalen (vilket jobb att ta undan bänkarna!) där Joakim gjorde ett grymt jobb som konferencier. Tack alla för festen. Vi är  verkligen en församling fylld av hårt arbetande människor. Det är ett sant nöje att få leda den och det ska bli så roligt att lära känna er alla mer framöver och se vilka gåvor Gud har lagt ner i var och en av er.

Söndagens avskiljningsgudstjänst var också riktigt lyckad. Välbesökt och med en atmosfär av förväntan och glädje. Sasha, Charley, Julius, Anton, Amanda, Aaron satte ju rejäl guldkant på mötet också med lite distade gitarrer och drag. Bättre icebraker finns väl knappast. Det är särskilt roligt att Nytt liv- gänget var med och drog på söndagen också. Det är helt naturligt i den gemensamma process vi inlett för att ta oss an framtiden som en förenad och förnyad pingstförsamling. Detta ligger på Guds hjärta och är en självklarhet om vi vill se evangeliet få framgång i Strömstad.

Låt oss inte tala om “vi” och “dem” längre, inte om Pingstkyrkan och Nytt liv som olika gemenskaper. Låt oss tala om vår församling som en. En enad kyrka i Strömstad, en samlad, omgrupperad och mobiliserad kyrka i hamnen som lotsar in människor som seglat vilse långt ute bland vågorna på livets ocean. En hamnkyrka som är en helande gemenskap av tro, hopp och kärlek. I Kristus går det – och det är du och jag som gör det.

1 kommentar

1. Robb - oktober 15, 2011

Bar ni in bänkarna igen, synd att ingen råkade elda upp dem 🙂