SOMMARGÅRD

Västkustkyrkans sommargård Betania är en avskild och lugn plats i den vackra skärgårdsmiljön ute på Tjärnö. Till Öddö, Tjärnö och Saltö, som ligger cirka en mil söder om Strömstad centrum, kommer man med bil på grund av broförbindelser. Naturen är oexploaterad härute och ett flertal små mysiga vikar och stränder finns. Saltö, som börjar endast några hundra meter från Betania, räknas som naturreservat. På den här sommargården finns 15 bäddar fördelade på tre rum (2, 6, 7), två toaletter, dusch och ett fullt utrustat kök. Dessutom finns en ljus och trevlig samlingslokal som är perfekt lämpad för olika typer av möten och fester. Det ska tilläggas att det råder rök och alkoholförbud på hela området. Gården ligger ett stenkast ifrån den mysiga, halvt stenbeklädda stranden Svallhagen och det finns också trevliga små vandringsleder att utforska på de tre sammanhängande öarna Öddö, Tjärnö och Saltö.

För vidare frågor och bokning, ring 0526 – 61673 eller maila till