Slumrande blogg

Min blogg har gått i vinteride. Det vore synd att säga annat. Beklagar till alla trogna läsare. Jag behöver bli bättre på att schemalägga skrivtid för att det ska bli av. Pastorsyrket är mycket. Men det är definitivt inte sysslolöshet. Förresten, kära församlingsmedlemmar, ni får jättegärna höra av er till mig och gästblogga här om ni vill. Det kan handla om lite av varje som berör Gud, dig själv, livet, Västkustkyrkan etcetera. Du tar kontakt med mig lättast via mejl: gustaf(a)vastkustkyrkan.se. Skriv och meddela vad du vill skriva.

Nu närmast ska jag tala om julen och dess budskap ikväll på vårt kära språkcafé. Det blir gott. Senast jag talade om en av de kristna högtiderna blev det mycket frågor och intressanta samtal.

På söndag kl 16 är det julfest. Då kommer det bli en härligt fylld kyrka. Fylld av godsaker, fylld av människor och fylld av Guds närvaro.