Bible Text: Matteus 10:37-39 | Preacher: Makset

Bible Text: Lukas 9: 23-24 | Preacher: Batyr Nursen

Född muslim var Batyr Nursen nummer sju i sin folkgrupp att ta emot evangeliet. Han var med och fick föra halva sin släkt till tro på Kristus (150 stycken) och blev snabbt den främste ledaren bland de kristna turkmenerna. Batyr har blivit fängslad och torterad för sin tro. Han har förlorat allt för Jesus, men fått det tillbaka. Nu leder han och hans hustru Enejan arbetet SILK partners som arbetar med TV mission och församlingsplantering bland de turkisktalande folken. De flyttar till Istanbul för att ha sin bas där från och med november 2014.

Bible Text: Joh 13:34-35 | Preacher: Gustaf Henriksson

Människor ska märka att vi följer Jesus primärt av att vi älskar likt honom. Men vad innebär det?

Bible Text: Matt 5:13-16 | Preacher: Gustaf Henriksson

Att följa Jesus är att vara salt och ljus. Men vad betyder det?