Preacher: Gustaf Henriksson

Bible Text: Apostlagärningarna 2:1-13 | Preacher: Gustaf Henriksson

Bible Text: Romarbrevet 8:9-17 | Preacher: Gustaf Henriksson | Series: Dö till liv

Leva som Kristen är att dö bort från sig själv. Men inte på egen hand eller genom egen kraft. Det sker genom Guds Andes närvaro inuti den troende.

Bible Text: Apostlagärningarna 2 | Preacher: Gustaf Henriksson

Bible Text: Romarbrevet 8 | Preacher: Christer Saltell

Bible Text: Galaterbrevet 5:16-25 | Preacher: Gustaf Henriksson

I sitt brev till församlingarna i Galatien tar Paulus upp hur en sann kristen förvandling sker. Nyckeln är att vandra i Anden så att den frukt som Anden skapar får växa fram i den troende...

Bible Text: Johannes 14:15-23 | Preacher: Gustaf Henriksson

Jesus lovade att det skulle bli bättre för hans efterföljare när han lämnat dem. Anledningen var den att Jesus och Fadern skulle komma och bo ibland sitt folk på ett nytt sätt - genom Hjälparen, den helige Ande. Lyssna när pastor Gustaf förklarar implikationerna av detta mirakel.

Bible Text: Hesekiel 36:25-27 | Preacher: Gustaf Henriksson

Att leva med en helig Gud kräver ett ingrepp av denna helige Gud.