Bible Text: 1 Kor 6:12-7:5 | Preacher: Gustaf Henriksson | Series: I Nöd och Lust

Vi behöver tala mer om sex i kyrkan i en värld som är genomsyrad av tankar på sex. Men hur ska vi egentligen förhålla oss till sex och se på sex. Är Gud för eller emot? Vad har han för ramar och tankar? Följ med när pastor Gustaf tar sig an ett laddat ämne...

Bible Text: Efesierbrevet 5:21-33 | Preacher: Gustaf Henriksson | Series: I Nöd och Lust

En passande hjälpare

Kristus är huvudet för kyrkan. Hans förlängda arm för familjen är mannen. Mannen är kallad att vara "lillhuvudet" i sitt äktenskap, där Kristus är överhuvudet. Detta innebär en position av auktoritet, av ledarskap. Här undersöker pastor Gustaf hur detta kristna ledarskap är tänkt att fungera för äktenskapets (och kvinnans!) väl och Guds ära.

Preacher: Gustaf Henriksson | Series: I Nöd och Lust

I Nöd och Lust del 2 - Äktenskapets hemlighet