Bible Text: 1 Korintierbrevet 6:12-20 | Preacher: Gustaf Henriksson | Series: Prison Break

Kroppens begär efter sex är en hunger efter kärlek och djup gemenskap. Utan Gud blir detta något som förslavar oss. Vad är Guds sanning som sätter oss fria?

Bible Text: 1 Kor 6:12-7:5 | Preacher: Gustaf Henriksson | Series: I Nöd och Lust

Vi behöver tala mer om sex i kyrkan i en värld som är genomsyrad av tankar på sex. Men hur ska vi egentligen förhålla oss till sex och se på sex. Är Gud för eller emot? Vad har han för ramar och tankar? Följ med när pastor Gustaf tar sig an ett laddat ämne...