Onsdag kväll

Det är helt knäpptyst i hemmet. Alla sover. Maria på soffan och barnen i sina sängar. Markisernas fladdrande i vinden är det enda som hörs. Jag sitter och läser och TVn är INTE på. Jag inser hur mycket jag uppskattar just det just nu.

Jag har varit hemma tillsammans med Levi idag. Vi låg sjuka båda två i vinterkräksjuka i går tisdag. Nu är det Marias tur som den sista i familjen att ta sig igenom den persen. Hon har spytt hela eftermiddagen och ligger nu utslagen på soffan.

Vad läser jag, kanske du undrar. Ja, lite varje. Jag läser 7 böcker parallellt just nu. Det är inget att imponeras av, utan har mest med att göra med min fascination för en ny bok innan jag avslutat den förra. Men jag läser två om konflikthantering, två Johanneskommentarer, en biografi om Steve Jobs, en om läkedom och befrielse för offer till sexuellt våld och en bok om givande, generositet och hur Gud välsignar det.

Jag läste just en andakt på min IPAD. Har hittat en digital katekes (lärobok) med böner, bibelord, kommentarer och korta videosnuttar. Den här andakten utgick från frågan “What does God’s Law require of us?” Här kommer den videosnutten:

Författare

Kommentera