Kronor och ören

Vi i Västkustkyrkan ska besluta nu på söndag efter gudstjänsten (18:00) huruvida vi kan ta möjligheten att få hit teamare. Ett flertal medlemmar har redan uttryckligen sagt att de är villiga att ge 200 kr extra i månaden utöver sitt tionde under dessa 10 månader för att vi ska klara av detta. Är du en av dessa? Ser du möjligheterna med att få hit två 20 åriga kvinnor som på heltid är med och bygger upp Västkustkyrkan och tjänar Jesus här i vår region? Är du beredd att sträcka dig en aning till och låta överlåtelsen öppna plånboken?

Om du är det och inte kan komma på söndag, vänligen meddela ditt löfte till Mattias Olsson via mail: mattias.olsson@lm.se Vi behöver veta hur många vi har på söndag när vi går till beslut.