Hälsning från Daniel

Whats up Church = Vad händer kyrkan?

Er självaste Daniel Coster befinner sig i skrivande stund på andra sidan jorden, närmare bestämt Sydney Australien. Jag tog mig ett kort lov från skolan, skrapade i spargrisen och flög för att hälsa på min bror Richard och hans tjej Amanda. De går en bibelskola i en av de mest inflytelserika kyrkorna i värden just nu, nämligen Hillsong. De hälsar så gott till er Västkustkyrkan!
Jag gör detta lite som en studieresa eftersom jag studerar en pastor och ledarskapsutbildning. Jag tycker det är underbart att se en kyrka som är så stor och så inflytelserik ändå ha fokus på rätt saker. På alla de hittills 4 söndagsgudstjänsterna jag har varit på så har Jesus varit i centrum och Heliga Ande fått vara verksam. Folk blir frälsta, helare och upprättade, trots ett professionell yttre. (tänkte kanske några bör höra det 😉 ) Richard hade lov förra veckan, men denna vecka så ska jag var med han i skolan. Jag har gjort min första dag där idag, vilket var underbart. Bra undervisning och mitt på dagen en Gudstjänst i likhet med sista mötet på en bra konferens. Samma kväll predikade jag i en smågrupp vilket var en utmaning när jag behövde predika på engelska och det var representanter från Tyskland, Usa, Australien och Sydafrika. I allt detta tänker jag på kyrkan hemma, och får stora drömmar och visioner om saker som kommer, men (2 joh 12) fastän jag har mycket mer att säga er vill jag inte göra det med papper och bläck(eller internätet) jag hoppas i stället komma och tala med er direkt. Fortsätt älska Gud, och människor samt be för kyrkans framtid. Ses om ett par veckor.
MVH Daniel Coster