Församlingskväll

GOING UP, UP, UP…

Nästa lördag är det dags. Då möts vi i kyrkan kl 18:00 för en spännande församlingskväll. Det kommer bli trevligt som vanligt, gemenskap, inspiration och glädje. Vi kommer också ha gästtalare som kommer att dela något kort i början. Ser verkligen fram emot att höra honom. Sedan har vi ju också tillfälle att besluta angående styrelsens namnförslag, Västkustkyrkan.  Ingen har nog undgått min iver att byta namn. Flera gånger har jag givit mina skäl till ett namnbyte ( se här och här). Det har framför allt gällt en viktig markering av en nystart för oss, en symbolisk gest att vi lämnar tråkigheter i det förflutna och tar oss an framtiden. Det har också ett stort marknadsföringsvärde. Nästa lördag kommer vi att röstar “ja” eller “nej” för förslaget Västkustkyrkan och sedan krävs 2/3 majoritet för att det nya namnet ska antas. Om det antas kommer jag att tillsammans med några duktiga att börja lite med “branding” som det kallas, eller att marknadsföra oss utåt, ta fram ny logotyp osv. Om det blir “nej” förblir läget oförändrat.

1 kommentar

1. arlette lacabanne - juni 3, 2012

hoppas och ber for en nystart i Jesu namn!!!!