Äktenskap

Vi i Västkustkyrkan finns här för dig och din relation!

Det är långt ifrån okomplicerat att leva med en annan människa livet ut. Våra medlemmars äktenskap och relationer är allt annat än perfekta. Men vi är varandras medvandrare. Och vi är övertygade om att det förbund Gud har tänkt för våra kärleksrelationer – äktenskapet – inte är en omöjlighet. Vi tror att genom Guds nåd och Guds sanning kan kärleken växa sig djup och stark. Kanske delar du den utgångspunkten. Kanske inte. Hur som helst vill vi finnas här för dig om du så önskar. Nedan finner du några resurser och länkar som kan ta dig vidare. Ge inte upp!

När relationen är inne i en ”lågkonjuktur”, då är det dags att investera!

Klicka på bilden för att komma till vår pastor Gustafs predikoserie ”I Nöd och Lust”.

Klicka här för att få mer info om gratis telefonrådgivning med en legitimerad psykolog från Pingst FFS.

Genom att klicka här kommer du i kontakt med Levande Familjer.

Gå till Youtube och sök på ”Marriage Today” för god relationsundervisning med Jimmy Evans.

Klicka här för kontakt med oss i Västkustkyrkan. Vi står gärna till tjänst med samtal och förbön för din relation.