Det börjar bubbla

Jag känner mig fortfarande sprängfyllda av glädje och energi efter söndagen som var. Magdalena bär verkligen förmågan att leda människor i tillbedjan. Så roligt att flera slöt upp på lördagen och var med på söndagen. Extra förvånande och roligt var det att Lena Wiklander var med. Alla nya förmågor som vill ge musik och sång till Guds ära är välkomna. Ta kontakt med mig så ska vi finna resurser för dig att utvecklas och en plats att blomstra i gåvan.

Vi har haft två helger nu med gudstjänster utöver det vanliga. Eller ska jag säga att de är vanliga från och med nu? Ett ökat momentum känns av i kyrkan och jag är mer än övertygad om att det är Gud som ligger bakom bubblandet. Jesus bygger sin kyrka och du och jag får vara med. Det enda vi behöver tänka på är att överlåta oss till honom regelbundet och följa med i den vision som han målar upp för oss i Västkustkyrkan.

Jag hade i förra veckan förmånen att möta ett flertal andliga ledare här på västkusten och det är slående vad flera känner en ökad dragning till det Gud gör och ska göra i norra Bohuslän. Här kommer det om några år ske spännande sammankopplingar mellan tjänstegåvor, församlingar, finansiärer och bedjare för att befrämja församlingstillväxt och nyplanteringar av lokala kyrkor norr om Orust. Detta kommer att bli vitaliserande för såväl individer som lokala församlingar när man sår in i det.

I Kristus, för Strömstad och norra Bohuslän!

Gustaf