barnkyrkan

I Västkustkyrkan har vi på söndagar Barnkyrkan för de lite yngre kyrkobesökarna, detta parallellt med Gudstjänsten. Alla barn i åldrarna 3 till 12 år är varmt välkomna att på ett lekfullt och roligt sätt få lära sig om, och lära känna Jesus. Vi tycker att barnen är viktiga och att det är viktigt att de också får höra om Jesus, samtidigt som att de i barnkyrkan får vara just barn med allt vad det innebär! Vi i barnkyrkan börjar vår gudstjänst tillsammans med de vuxna inne i kyrksalen och går sedan ner för att fira den på barnens vis. Kom och var med!

Sedan kom man till honom med barn, för att han skulle lägga händerna på dem och be. Lärjungarna visade bort dem, men Jesus sade: ”Låt barnen vara, och hindra dem inte från att komma hit till mig! Himmelriket tillhör sådana som de.” Och han lade händerna på dem och gick sedan därifrån.”

Matt 19:13-15