30 års kalas!

Då var det dags att äntligen bli man.  Den 8 december händer det. Som jag har väntat. Allt innan 30 i livet är förmodligen en förberedelse, åtminstone om man ser till Bibeln. Mästaren visade vägen i detta. Enkelt som timmerman levde han, tjänade Josef och snickrade möbler medan han växte i insikt, mognad och klarhet. Kung David lär ha varit runt 30 när han blev kung och Hesekiel något liknande när han klev ut i sin tjänst som profet. Så vad säger man? Detta är åldern då allt börjar. =)

Så hur firar vi det? Alla som vill är välkomna hem till oss på lördagen den 7 december. Vi kör öppet hus från klockan 16:00. Räkna med att det blir trångt och mysigt. Vi får väl hoppas att folk droppar in lite olika tider, annars lär det bli till att sitta på golvet. Men återigen är ju Bibeln till hjälp här – då fanns det ju inga stolar. =)

Vad önskar Gustaf sig utöver fred i världen? Ja nu är han ju rejält nördig vad gäller böcker. Teologi är liksom en smärre passion så känn dig fri att köpa en tegelsten som han kan avnjuta i läsfåtöljen i vintermörkret. Kläder är också välkommet. Men det vill han välja själv, så då är det ju presentkort som gäller.

– Böcker böcker böcker….

Timothy Keller: Varför ska jag tro på gud?, Korsfäst Konung (Credoakademin), The Prodigal God, Gospel in Life, Counterfeit Gods, Jesus the King

C.S. Lewis: Det rätta ansiktet. En myt i ny klädnad, Lidandets problem, Av glädje överfallen, Anteckningar under dagar av sorg

Mark Driscoll: A call to Resurgence

– Presentkort på Brothers, MQ eller Revolt 22

Väl mött den 7 december!

 

Författare

Kommentera